úterý 20. května 2008

Co to je?

Existuje mnoho způsobů, jak vydělávat prostřednictvím internetu, ale jenom tzv. "klikačky" (služby typu Bux) Vám vydělávají čím dál tím více a to navíc 100% legálně.
Celý systém spočívá v tom, že firma "x" zaplatí $11 firmě "y", aby její stránky navštívilo 1000 lidí, firma "y" je sežene, přičemž každému zaplatí $0,01 za návštěvu oné stránky. Toto všechno zprostředkovává mnoho firem, ale z vlastní zkušenosti doporučujeme Bux.to a to především díky široké nabídce a ověřené spolehlivosti. Tyto firmy fungují tak, že se zaregistrujete, objeví se Vám nabídka stránek k "prohlížení". Nyní stačí pouze kliknout a v novém okně se zobrazí "reklama" a v záhlaví se odpočítává čas. Po třiceti sekundách můžete okno zavřít a tím jste si vydělal(a) $0,01.
Do celého procesu je ještě zabudován systém tzv. referralů (doporučujících), funguje tak, že dostáváte peníze zak každého referrala,který Vás uvede do kolonky Referral při registraci. Pokud tam nikoho neuvede, koupí si ho za peníze někdo jiný, komu bude stejně vydělávat. Pokud jich časem dost přesvědčíte, můžete vydělávat ješte víc a už ani nemusíte klikat...

Příklad výdělků:
Denně kliknete na 10 reklam (často je jich mnohem víc) = $0.10
20 vašich referrentů klikne denně na 10 reklam = $2.00
Váš denní výdělek = $2.00
Váš týdenní výdělek = $14.70
Váš měsíční výdělek = $63.00

Pro postup registrace navštivte příspěvek "Jak se zaregistrovat?".

Žádné komentáře: